Om os

ST-Skov & Have er stiftet af Søren Søndergaard Thomsen.

Om St-Skov & Have

ST-Skov & Have blev stiftet i 2016 af Søren Søndergaard Thomsen, med fokus på at producere og sælge brænde oparbejdet i lokale skove. I løbet af årene udviklede forretningen sig til, at omfatte anlægs opgaver, motormanuel skovning samt udkørsel med skovvogn. Den røde tråd har dog altid været skoven og pleje, med fokus især rettet mod skånsom skovdrift med små skovmaskiner. Denne fokus resulterede i at ST-Skov & Have i 2021 investerede i en lille skovmaskine, som i foråret 2022 blev leveret og igangsat. I dag er vores primære forretningspleje, unge skove med små maskiner der efterlader minimalt aftryk i skoven til glæde for kunden.

ST-Skov & Have er en lille enkeltmands virksomhed beliggende i Torrild vest for Odder. Vi udfører primært opgaver i syd, øst og Midtjylland, men tager også større opgaver i resten af landet. ST-Skov & Have er specialister i sporlægning og tynding i unge kulturer med små skovmaskiner og kører blandt andet for Skovdyrkerne midt, Skovsøhus natur ApS og HedeDanmark.

Vision og værdier

Hos ST-Skov & Have lægger vi stor vægt på at skovdrift, miljø og biodiversitet kan gå hånd i hånd.

Vi har derfor også valgt at satse på små skovmaskiner der giver et lavt marktryk i skoven og har et lavt brændstofforbrug, samtidig kører vores maskiner på biologisk nedbrydelig kæde og hydraulikolie, i daglig tale kalder vi det Low impact logging.

Kunder

Naturen er grønnere ved Low Impact logging

© ST-Skov og Have | Nørreskovvej 145, 8300 Odder | CVR: 37627984